LG
| Title | Published in | Access level | OA Policy | Year | Views | Downloads | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Challenging social norms to recraft practices: a living lab approach to reducing household energy use in eight european countries | Energy Research and Social Science | 2021 | 522 | 185 | |||
| Towards win–win policies for healthy and sustainable diets in Switzerland | Nutrients | 2020 | 643 | 415 | |||
| Promoting ‘pro', ‘low', and ‘no' meat consumption in Switzerland: the role of emotions in practices | Appetite | 2020 | 470 | 979 | |||
| From practices to volumes, from meaning to nutrients: an interdisciplinary approach to healthy and sustainable food consumption | What is food? : researching a topic with many meanings | 2019 | 386 | 188 | |||
| Energise: Living Lab country report – Switzerland | 2019 | 537 | 226 | ||||
| Réduire la consommation énergétique des ménages par l'expérimentation : les Living Labs ENERGISE | SocioBrief | 2019 | 393 | 101 | |||
| Réduire la consommation énergétique des ménages par l'expérimentation : les Living Labs ENERGISE | SocioBrief | 2019 | 194 | 80 | |||
| Cutting through conflicting prescriptions: How guidelines inform “healthy and sustainable” diets in Switzerland | Appetite | 2018 | 585 | 382 | |||
| Anorexie, boulimie et société. Penser des corps qui dérangent | 2016 | 511 | 579 | ||||
| La transformation des figures de la normativité et de l'individualité dans les analyses féministes de l'anorexie comme problème social | Nouvelles pratiques sociales | 2015 | 467 | 0 | |||
| Saisir l'anorexie par le corps : de la subjectivité anorexique à la diversité des expériences | Recherches féministes | 2014 | 476 | 1 | |||
| Entre plaisir et contrôle | Ethnologies | 2011 | 473 | 253 | |||
| Interprétation/alimentation: construction du sens autour d'un objet polysémique | Actes du 10ème colloque étudiant du Département d'histoire de l'Université | 2010 | 385 | 60 |
