Scientific article
OA Policy
French

Restaurants, espace, temps

Publication date1990
NoteEtude présentée sous le titre : « Essai de restaurométrie spatiale » au Colloque annuel de l'Association de Science Régionale de Langue Française, (St. Etienne, septembre 1990)
Citation (ISO format)
BAILLY, Antoine Sylvain, PAELINCK, Jean. Restaurants, espace, temps. In: Cahiers du tourisme (Centre des Hautes Etudes Touristiques, Aix-en-Provence), 1990, vol. Série C, n° 137, p. 1–34.
Main files (1)
Article (Published version)
accessLevelPublic
Identifiers
  • PID : unige:96913
Journal ISSN0768-0279
439views
287downloads

Technical informations

Creation21/09/2017 09:55:00
First validation21/09/2017 09:55:00
Update time15/03/2023 02:02:15
Status update15/03/2023 02:02:15
Last indexation31/10/2024 07:49:50
All rights reserved by Archive ouverte UNIGE and the University of GenevaunigeBlack