en
Scientific article
Open access
French

Restaurants, espace, temps

Publication date1990
NoteEtude présentée sous le titre : « Essai de restaurométrie spatiale » au Colloque annuel de l'Association de Science Régionale de Langue Française, (St. Etienne, septembre 1990)
Citation (ISO format)
BAILLY, Antoine Sylvain, PAELINCK, Jean. Restaurants, espace, temps. In: Cahiers du tourisme (Centre des Hautes Etudes Touristiques, Aix-en-Provence), 1990, vol. Série C, n° 137, p. 1–34.
Main files (1)
Article (Published version)
accessLevelPublic
Identifiers
  • PID : unige:96913
ISSN of the journal0768-0279
357views
266downloads

Technical informations

Creation09/21/2017 9:55:00 AM
First validation09/21/2017 9:55:00 AM
Update time03/15/2023 2:02:15 AM
Status update03/15/2023 2:02:15 AM
Last indexation01/17/2024 12:42:59 AM
All rights reserved by Archive ouverte UNIGE and the University of GenevaunigeBlack