Scientific article
Review
French

Prévention du choc anaphylactique au cours de l'allergie alimentaire

Published inRevue française d'allergologie et d'immunologie clinique, vol. 43, no. 8, p. 533-536
Publication date2003
Citation (ISO format)
EIGENMANN, Philippe. Prévention du choc anaphylactique au cours de l’allergie alimentaire. In: Revue française d’allergologie et d’immunologie clinique, 2003, vol. 43, n° 8, p. 533–536. doi: 10.1016/j.allerg.2003.09.013
Main files (1)
Article (Published version)
accessLevelRestricted
Identifiers
Journal ISSN0335-7457
484views
0downloads

Technical informations

Creation03/03/2015 2:35:00 PM
First validation03/03/2015 2:35:00 PM
Update time03/14/2023 11:09:18 PM
Status update03/14/2023 11:09:17 PM
Last indexation10/30/2024 11:51:11 PM
All rights reserved by Archive ouverte UNIGE and the University of GenevaunigeBlack