Prise en charge de la dyslipidémie liée à l’obésité : une approche centrée sur l’alimentation
Other titleManagement of obesity-associated dyslipidemia : an approach based on food choices
ContributorsMbundu Ilunga, Richard; Helbling, Céline; Favre, Lucie; Collet, Tinh-Hai
Published inRevue médicale suisse, vol. 14, no. 599, p. 627-632
Publication date2018-03-21
Abstract
Keywords
- Dietary Fats
- Dyslipidemias / complications
- Dyslipidemias / diet therapy
- Energy Intake
- Food Preferences
- Humans
- Obesity / complications
Affiliation entities
Research groups
Citation (ISO format)
MBUNDU ILUNGA, Richard et al. Prise en charge de la dyslipidémie liée à l’obésité : une approche centrée sur l’alimentation. In: Revue médicale suisse, 2018, vol. 14, n° 599, p. 627–632. doi: 10.53738/REVMED.2018.14.599.0627
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Article (Published version)
Identifiers
- PID : unige:165077
- DOI : 10.53738/REVMED.2018.14.599.0627
- PMID : 29561571
Journal ISSN1660-9379