fr
Article scientifique
Anglais

Effects of Fermented Milk Products on Bone

Contributeurs/tricesRizzoli, René; Biver, Emmanuel
Publié dansCalcified Tissue International, vol. 102, no. 4, p. 489-500
Date de publication2018
Citation (format ISO)
RIZZOLI, René, BIVER, Emmanuel. Effects of Fermented Milk Products on Bone. In: Calcified Tissue International, 2018, vol. 102, n° 4, p. 489–500. doi: 10.1007/s00223-017-0317-9
Fichiers principaux (1)
Article (Published version)
accessLevelRestricted
Identifiants
ISSN du journal0171-967X
425vues
2téléchargements

Informations techniques

Création16/03/2018 11:20:00
Première validation16/03/2018 11:20:00
Heure de mise à jour15/03/2023 08:04:28
Changement de statut15/03/2023 08:04:27
Dernière indexation17/01/2024 02:37:30
All rights reserved by Archive ouverte UNIGE and the University of GenevaunigeBlack